Λαβράκι με σάλτσα ριγανάτη και ψητά λαχανικά

ΥΛΙΚΑ

 

4 Λαβράκια μεσαίου μεγέθους

1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

50ml Ελαιόλαδο

10 Μικρά καρότα (καθαρισμένα και ολόκληρα)

3 Ρίζες φινόκιο κομμένες στη μέση

1 Λεμόνι σε φέτες

Αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε καλά τα ψάρια και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε 2-3 φέτες λεμονιού μέσα στο κάθε ψάρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.

Βάζουμε και τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε όλα τα υλικά με τη σάλτσα ριγανάτη.

Σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45 λεπτά.

4 μερίδες