Ριγανάτη τηγανιά για χορτοφάγους

ΥΛΙΚΑ

 

500g Μανιτάρια σε φέτες (portobello, champignon, πλευρώτους)

100g Μανιτάρια shimeji

1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

1 Ξερό κρεμμύδι σε φέτες

30ml Λευκό κρασί

1/2 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος

3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες

50ml ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πιουν όλα τα υγρά τους. Τα αποσύρουμε σε πιατέλα. Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.

Στη συνέχεια ξαναρίχνουμε τα μανιτάρια στο σκεύος, σβήνουμε με το κρασί και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε και τη σάλτσα ριγανάτη. Αφήνουμε να πάρει το φαγητό μια βράση και τέλος πασπαλίζουμε με τον άνηθο.