Ραβιόλια με πέστο λιαστής τομάτας

ΥΛΙΚΑ

1 Πακέτο ραβιόλια ( φρέσκα)

1/2 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

100ml Χυμός ντομάτας

100g Γραβιέρα τριμμένη

Λίγη φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα ραβιόλια και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε μισή κουτάλα από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά, το πέστο λιαστής τομάτας, το χυμό ντομάτας και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ραβιόλια τα οποία έχουμε σουρώσει.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα. Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι ή φρέσκια ρίγανη.