Σάντουιτς με κεφτεδάκια και sauce γιαουρτιού (Meatball Sandwich)

ΥΛΙΚΑ

500g Κιμά μοσχαρίσιο

65g (1φακελάκι) Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

125ml Νερό (για τον κιμά)

20ml Ελαιόλαδο (για τον κιμά)

100g Κίτρινο τυρί τριμμένο

2 Ντομάτες σε φέτες

3 Πιπεριές φρέσκες σε μπαστουνάκια

4 Μικρά φραντζολάκια χωριάτικα

Για τη sauce γιαουρτιού

100g Γιαούρτι στραγγιστό

2κ.σ. Ελαιόλαδο

2-3κ.σ. Ξύδι

Λίγο αλάτι

Λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ αναμειγνύουμε το νερό με το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και προσθέτουμε τον κιμά. Ζυμώνουμε καλά για 1 λεπτό, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για λίγο ακόμα. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια των 40g περίπου.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C  για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Εναλλακτικά τηγανίζουμε.

Ετοιμάζουμε τη sauce ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε σε αλάτι ή ξύδι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε λίγη sauce, στη συνέχεια κεφτεδάκια, 2-3 φέτες ντομάτας και 2-3 μπαστουνάκια πιπεριές. Πασπαλίζουμε με τυρί.