Κεφτεδάκια με κοφτό μακαρονάκι στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ

1kg Κιμά μοσχαρίσιο

130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

2 βαζάκια Σάλτσα Σμυρνέικη Cook at Home

250ml Νερό (για τα κεφτεδάκια)

40ml Ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)

1 Πακέτο κοφτό μακαρονάκι

Λάδι για τηγάνισμα

200g Regato τριμμένο

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ αναμιγνύουμε το νερό με το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και προσθέτουμε τον κιμά. Ζυμώνουμε καλά για 1 λεπτό, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για λίγο ακόμα. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια.

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Μεταφέρουμε σε φαρδύ σκεύος στο οποίο έχουμε ρίξει τη σάλτσα σμυρνέικη.

Αφήνουμε να πάρουν μια βράση ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε πυρέξ στο οποίο έχουμε προσθέσει τα ζυμαρικά. Ρίχνουμε μπόλικο τυρί και βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό

4 μερίδες