Πατάτες φούρνου με αρωματικά

ΥΛΙΚΑ

1kg Πατάτες

15g Καρύκευμα Σχάρας Cook at Home

1κ.σ.  Μουστάρδα

Λίγο θυμάρι φρέσκο

Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο

Χυμό από 1 λεμόνι

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

80ml ελαιόλαδο

Μισό ποτήρι νερό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (κυδωνάτες και κατά προτίμηση με την φλούδα).

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε.

Ψήνουμε σε πυρέξ ή αντικολλητικό ταψάκι για 1/2 ώρα στους 170°C.

Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 200° C και ψήνουμε για επιπλέον 1/2 ώρα μέχρι να πάρουν οι πατάτες ένα ωραίο χρώμα.