Παντζαροσαλάτα με chutney ροδάκινο

ΥΛΙΚΑ

4 παντζάρια
1/2 βαζάκι Chutney Ροδάκινο Cook at Home
100-150g mix ξηρών καρπών (καρύδια, ηλιόσπορους, αποφλοιωμένα αμύγδαλα)
50ml ελαιόλαδο
50ml καλό λευκό ξύδι
αλάτι
1 ξυνόμηλο σε κύβους

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Καθαρίζουμε τα παντζάρια, τα ξεπλένουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη στη χοντρή λεπίδα.

Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Ετοιμάζουμε το dressing χτυπώντας στο multi το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε το chutney
και ανακατεύουμε ελάχιστα.

Προσθέτουμε το dressing στα παντζάρια, ανακατεύουμε και στο τέλος πασπαλίζουμε με το mix των ξηρών καρπών.

Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα ετοιμάστε τη σαλάτα από την προηγούμενη μέρα και λίγο πριν τη σερβίρεται προσθέστε ένα ξυνόμηλο σε κυβάκια.