ΥΛΙΚΑ

 

Για τα muffins κιμά

1kg Κιμάς μοσχαρίσιος

130g Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home

250ml Νερό

80ml Ελαιόλαδο

Για τη γέμιση λαχανικών

1κ.σ. Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

100g Καρότο σε κυβάκια

100g Καλαμπόκι

100g Φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες

2 Ξερά κρεμμύδια σε κύβους

100g Τυρί κρέμα

2κ.σ. Ελαιόλαδο

Για τo decor

500g Στραγγιστό γιαούρτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αναμειγνύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με  το  νερό. Προσθέτουμε τον κιμά, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά. Σε ειδικά φορμάκια βάζουμε μια ποσότητα κιμά και δημιουργούμε τα muffins αφήνοντας λίγο χώρο για να μπει η γέμιση λαχανικών.

Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας.  Μόλις μαλακώσουν λίγο τα αποσύρουμε σε ένα μπολ. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα και το πέστο λιαστής τομάτας. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι βάζουμε μια ποσότητα γέμισης σε κάθε muffin. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.

Στη συνέχεια τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Διακοσμούμε με γιαούρτι και  λίγο πέστο λιαστής τομάτας.