ΥΛΙΚΑ

 

Για τα Κεμπάπ

1kg Ανάμικτος κιμάς (μοσχάρι και αρνί)

130g Πλήρες Μείγμα για Κεμπάπ Cook at Home

250ml Νερό

80ml Ελαιόλαδο

6-8 Πιτούλες

1 βάζακι Σάλτσα Σμυρνέικη Cook at Home

1 Ξερό κρεμμύδι σε φέτες

1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αναμειγνύουμε το νερό με το πλήρες μίγμα για κεμπάπ. Προσθέτουμε τον κιμά, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Πλάθουμε κεμπάπ μεσαίου μεγέθους και ψήνουμε στο grill ή στη σχάρα, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Σερβίρουμε τα κεμπάπ σε πιατέλα μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Κόβουμε και τις πιτούλες στη μέση ή σε τέταρτα. Συνοδεύουμε με τη σάλτσα σμυρνέικη.