1. Το τσιγάρισμα του κρέατος (κομμένο σε μερίδες) θέλει δυνατή φωτιά και μαγείρεμα σε πιο χαμηλή. Είναι σημαντικό για να μην στεγνώσει το κρέας.
  2. Το νουά ή το χέρι του ζώου είναι τα καταλληλότερα κομμάτια για τηγανιά. Το λίπος βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας ενώ δίνει και νοστιμιά στο πιάτο.
  3. Η χρήση λεμονιού ισορροπεί τις γεύσεις του πιάτου.
  4. Προτιμήστε λευκό ξηρό κρασί για να φτιάξετε χοιρινή τηγανιά ή τηγανιά κοτόπουλου.
  5. Η ρίγανη και το θυμάρι είναι τα βότανα που πρωταγωνιστούν στην παραδοσιακή τηγανιά. Δίνουν στο πιάτο ένα γήινο και μεσογειακό άρωμα.
  6. Πειραματιστείτε προσθέτοντας λίγη μουστάρδα για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα. Το πιάτο θα πάρει αμέσως έναν γκουρμέ αέρα.