ΥΛΙΚΑ

1kg Χοιρινό μπούτι σε φέτες
1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home
1kg Σπανάκι χοντροκομμένο
2 Ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες
1 Πράσο σε φέτες
1/2 Ποτήρι νερό
50ml Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Περνάμε για 1 λεπτό το σπανάκι από βραστό νερό.

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές. Το αποσύρουμε σε πιατέλα και στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

Προσθέτουμε το κρέας μαζί με λίγο νερό αν χρειαστεί και ρίχνουμε τη σάλτσα ριγανάτη.

Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι, βράζουμε για άλλα 5 λεπτή και μόλις αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τον άνηθο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ