1) Συνοδέψτε τα τηγανιτά ή τα ψάρια στη σχάρα, με βραστά βλήτα ή ποικιλία από αγριόχορτα και κολοκυθάκια. Προσθέστε ελαιόλαδο!

2) Στις ψαρόσουπες βάλτε πατάτες, καρότα και  ξερά κρεμμύδια για ένα αφάνταστα δυναμωτικό πιάτο.

3) Συνοδέψτε με ψητά λαχανικά εποχής τα φιλέτα ψαριών που γίνονται στη σχάρα.

4) Μια χωριάτικη σαλάτα με ελαιόλαδο είναι ότι καλύτερο για τα ψάρια που τηγανίζονται ή γίνονται στο φούρνο.

5) Για ελαφριά πιάτα μπορείτε να συνοδέψετε το ψάρι και με λαχανικά στον ατμό.