ΥΛΙΚΑ

1kg Κοτόπουλο φιλέτο (μπούτι και στήθος)

60ml Μαρινάτα Gold Cook at Home

½ βαζάκι Sweet Pickle Relish Cook at Home

Λίγη μαγιονέζα

10 Φέτες ντομάτα

Ψωμάκια για burger

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μαρινάρουμε με τη μαρινάτα gold τα φιλέτα, τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Ψήνουμε σε αντικολλητικό ταψάκι με λίγο νερό στου 170ο C για 30 λεπτά.

Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα ψιλοκόβουμε.

Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση. Αλείφουμε τη κάτω πλευρά με τo sweet pickle relish και την πάνω με τη μαγιονέζα.

Βάζουμε λίγο  κοτόπουλο στο ψωμάκι, από πάνω μια φέτα ντομάτα και κλείνουμε με το δεύτερο  ψωμάκι.

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ