ΥΛΙΚΑ

 

500 Κιμάς ανάμικτος

65g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

1 βαζάκι σάλτσα Σμυρνέικη Cook at Home

2 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ αδειάζουμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και προθέτουμε το νερό. Ρίχνουμε τον κιμά και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 40 λεπτά μέχρι αν πάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε τη σάλτσα και την αφήνουμε να πάρει μια βράση για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε και τα μυρωδικά.

Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ