ΥΛΙΚΑ

6 Φιλέτα μπακαλιάρου

1βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

2 -3 Λεμόνια σε φέτες

4-5 Τοματίνια κομμένα στη μέση

4 Κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

Αλάτι – Πιπέρι

Σπάγκος μαγειρέματος

6 Φύλλα λαδόκολλας διπλωμένα στη μέση

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για λίγο, ώστε να βγάλουν τα υγρά τους.

Παίρνουμε τα φύλλα της λαδόκολλας και απλώνουμε 2-3 φέτες λεμονιού στο κάθε ένα. Τοποθετούμε από πάνω ένα φιλέτο μπακαλιάρου και αλείφουμε με το πέστο λιαστής τομάτας . Προσθέτουμε τα τοματίνια, το θυμάρι και  τέλος άλλη μια φέτα λεμονιού.  Διπλώνουμε και δένουμε με το σπάγκο τη λαδόκολλα σαν καραμέλα. Τοποθετούμε σε ταψί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου μισή ώρα. Δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο σκίζουμε τη λαδόκολλα για να εξατμιστούν τα επιπλέον υγρά.

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ