ΥΛΙΚΑ

500g κιμά μοσχαρίσιο

65g (1φακελάκι) Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

125ml νερό (για τον κιμά)

20ml ελαιόλαδο (για τον κιμά)

2 πιπεριές σε μπαστουνάκια

2 καρότα σε μπαστουνάκια

100g γραβιέρα τριμμένη

10 τορτίγιες μεσαίου μεγέθους

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ αναμιγνύουμε το νερό με το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και προσθέτουμε τον κιμά. Ζυμώνουμε καλά για 1 λεπτό, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για λίγο ακόμα.

Στο πάγκο απλώνουμε τις τορτίγιες και μοιράζουμε μια μικρή ποσότητα κιμά σε κάθε μία. Απλώνουμε με τα δάχτυλα σχηματίζοντας ένα λεπτό στρώμα. Στη συνέχεια στη μια πλευρά βάζουμε 2 μπαστουνάκια καρότα και 2 μπαστουνάκια πιπεριά. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη γραβιέρα όλη την επιφάνεια με τον κιμά και τυλίγουμε προσεκτικά σχηματίζοντας ένα ρολό. Τυλίγουμε την κάθε μια ξεχωριστά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C  για 20-25 λεπτά περίπου.

Σερβίρουμε με λεπτές τηγανιτές πατάτες ή μια δροσερή σαλάτα.

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ