ΥΛΙΚΑ

1kg Μοσχαρίσιο συκώτι καλά καθαρισμένο και κομμένο σε φαρδιές λωρίδες

1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

Λίγο μπούκοβο

Λίγο λευκό κρασί

Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το συκώτι καλά και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη.

Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 2 λεπτά και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το μαϊντανό .  Σερβίρουμε.

4 μερίδες

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ