ΥΛΙΚΑ

1kg φτερούγες κοτόπουλου

270g (1 μπουκαλάκι) Σάλτσα Mexico Cook at Home

3-4 Φρέσκιες χρωματιστές πιπεριές σε λωρίδες

1 Καυτερή πιπερίτσα κομμένη σε λεπτές φέτες

500g Ρύζι basmati

Αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε τις φτερούγες και τις καθαρίζουμε καλά. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τη σάλτσα mexico και τις φτερούγες. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πολύχρωμες πιπεριές με την καυτερή πιπερίτσα.

Μεταφέρουμε σε πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 170°C.

Παράλληλα φτιάχνουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σερβίρουμε πρώτα το ρύζι και από πάνω τις φτερούγες με τη σάλτσα.

4 μερίδες 

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια