ΥΛΙΚΑ

1kg Σπανάκι

1κ.σ. Ζωμός Λαχανικών Cook at Home

4 Αυγά

100ml Ελαιόλαδο

2 Πράσα σε φέτες

4 Κρεμμυδάκια φρέσκα σε φέτες

1 Ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ζεματίζουμε το σπανάκι και στραγγίζουμε. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε, το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τέλος το πράσο.

Προσθέτουμε το σπανάκι και το ζωμό λαχανικών τον οποίο έχουμε διαλύσει σε 100ml νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 15 – 20 λεπτά.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, σπάμε πάνω από τα χόρτα τα αυγά (σε μάτια), σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το σκεύος. Αφήνουμε για 5 λεπτά ώστε να γίνουν τα αυγά.  Λίγο πριν τα βγάλουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με λίγο ζωμό τα αυγά ώστε να καρυκευτούν.

3-4 μερίδες