ΥΛΙΚΑ

500g Σπαγγέτι

20g Ζωμός Κότας Healthy Cook at Home

2 Μεγάλα καρότα κομμένα σε πολύ λεπτά στικς

2 Κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτά στικς

Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μεγάλη κατσαρόλα, βράζουμε μπόλικο νερό στο οποίο διαλύουμε το ζωμό κότας. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά, πρώτα τα καρότα και αφού τα αποσύρουμε, στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε και τα κολοκυθάκια για 5 λεπτά επίσης.

Αφού είναι έτοιμα,  ξαναρίχνουμε τα καρότα στο τηγάνι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά (τα μεταφέρουμε κατά προτίμηση με μια πιρούνα για να κρατήσουν λίγο από το ζουμί τους).

Ανακατεύουμε τα υλικά για 1 λεπτό περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό στο οποίο έβρασαν (1 κουτάλα).

Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τρίβουμε λίγο φρέσκο πιπέρι.

3- 4 μερίδες