ΥΛΙΚΑ

1kg πατάτες (σε ομοιόμορφο μέγεθος)

1 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

200g Ημίσκληρο τυρί τριμμένο

100g Πικάντικη γραβιέρα τριμμένη

Λίγο αλάτι για το βράσιμο

Νερό για το βράσιμο

Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε τις πατάτες καλά με νερό, τις κόβουμε με ένα μαχαίρι μέχρι τη μέση ομοιόμορφα (σαν ακορντεόν) και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν λίγο.

Τις αφαιρούμε από το νερό και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Με ένα πινέλο αλείφουμε καλά με πέστο λιαστής τομάτας και γεμίζουμε τις πατάτες με το ημίσκληρο τυρί και από πάνω πασπαλίζουμε με την πικάντικη γραβιέρα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και να λιώσουν τα τυριά. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.

 

4 – 6 μερίδες

Χόρτα με αυγά μάτια