ΥΛΙΚΑ

1kg Κιμάς μοσχαρίσιος

130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

250ml Νερό (για το πλήρες μίγμα)

20ml Ελαιόλαδο (για το πλήρες μίγμα)

Για τη σάλτσα

20g Ζωμός Βοδινού Healthy Cook at Home

80g Αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)

100g Βούτυρο

500ml ζεστό νερό (για το ζωμό)

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια με το νερό. Προσθέτουμε τον κιμά,  το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά για 1 λεπτό. Πλάθουμε κεφτεδάκια και ψήνουμε στον φούρνο  μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί καλά, και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι για να καβουρντιστεί ελάχιστα.

Στη συνέχεια διαλύουμε το ζωμό στο ζεστό νερό και προσεκτικά ρίχνουμε το νερό στο αλεύρι ανακατεύοντας δυνατά για να μη σβολιάσει η σάλτσα.

Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα κεφτεδάκια στη σάλτσα και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό

4 μερίδες

Χόρτα με αυγά μάτια