ΥΛΙΚΑ

500g κιμά

65g (1 φακελάκι) Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι

125ml νερό

20ml ελαιόλαδο

10 μεγάλα μανιτάρια Portobello

200g ημίσκληρο τυρί τριμμένο

Λίγη φρέσκια ρίγανη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με το νερό και το λάδι. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε για περίπου 3 λεπτά. Αφαιρούμε το κοτσάνι των μανιταριών και τα καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο χαρτί.

Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος των μανιταριών, τα τοποθετούμε πάνω στα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους  180°C.

Όταν είναι έτοιμα, σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε λίγη φρέσκια ρίγανη.