ΥΛΙΚΑ

1 Φύλλο τάρτας

80g Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

300g Γαλοπούλα ψαχνό

200g Γραβιέρα

200ml Κρέμα γάλακτος

2 Αυγά ελαφρώς χτυπημένα

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Αλάτι -πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα σκεύος για τάρτες βάζουμε το φύλλο, το τρυπάμε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.

Μέχρι να κρυώσει η βάση ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το ψημένο κρέας της γαλοπούλας  και τη μισή ποσότητα  γραβιέρας κομμένα σε κύβους. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, τα αυγά και το πέστο λιαστής τομάτας.

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τα υλικά στη βάση .  Από πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη γραβιέρα, την οποία έχουμε τρίψει.  Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180°C.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake