ΥΛΙΚΑ

250g Μους Μαστίχας Χίου Cook at Home

250g Μους Γιαούρτι Φράουλα Cook at Home

150g Γιαούρτι στραγγιστό

200g Κρέμα γάλακτος

800ml Γάλα

Λίγα φραγκοστάφυλα, σμέουρα και βατόμουρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος στο ψυγείο να κρυώσουν καλά (3-4° C) για να πετύχουμε τη σωστή υφή.

Χτυπάμε τη μους μαστίχας Χίου με τη μισή κρέμα γάλακτος και το μισό γάλα σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ, μέχρι να γίνει αφράτη.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τη μους γιαούρτι φράουλα. Προσθέτουμε από 75g γιαούρτι και στις δύο μους και ανακατεύουμε απαλά.

Σε ψηλά μπολάκια βάζουμε από 1-2 κουταλιές μους και διακοσμούμε με τα φρούτα.

TIP: Εναλλακτικά γαρνίρουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας ή τριμμένο μπισκότο.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake