ΥΛΙΚΑ

1 ½ kg  Χοιρινή σπάλα (ανοιγμένη για ρολό)

1 Βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

250g Φέτα τριμμένη

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

100ml Νερό

Σπάγκος μαγειρικής ή δίχτυ ψησίματος.

Φύλλα λαδόκολλας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε λαδόκολλα απλώνουμε το κρέας, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πέστο της λιαστής τομάτας με την τριμμένη φέτα και το φρέσκο θυμάρι.

Απλώνουμε τη γέμιση στο κρέας και τυλίγουμε σε ρολό με  τη βοήθεια της λαδόκολλας.  Δένουμε με το σπάγκο.

Βάζουμε σε γάστρα προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  180°C  για περίπου για 1 1/2  ώρα.

Μισή ώρα πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο ανοίγουμε τη γάστρα και συνεχίζουμε για να πάρει ένα ωραίο χρώμα το κρέας.

Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά πριν το κόψουμε.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake