ΥΛΙΚΑ

1kg Χοιρινό (μπούτι ή  σπάλα)κομμένο σε μπουκιές

1 Βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

4 Μεγάλα πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές φέτες

1 Κλωνάρι θυμάρι

200ml Ζεστό νερό

Λίγο ρόδι

Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε τις μπουκιές του κρέατος σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

Σε καυτό σκεύος με ελάχιστο λάδι σοτάρουμε το κρέας και αποσύρουμε σε πιατέλα.

Στο ίδιο σκεύος  και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν. Τα αποσύρουμε.

Ξαναρίχνουμε το κρέας στο σκεύος , τα πράσα, προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη, το νερό, σκεπάζουμε και σε μέτρια φωτιά μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το ρόδι και το θυμάρι.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake