ΥΛΙΚΑ

50g  Chutney Ροδάκινο Cook at Home

50g Μαρούλι

50g Baby Ρόκα

50g Λόλα κόκκινη

50g Λόλα πράσινη

150ml Ελαιόλαδο

40g Λευκό ή απλό ξύδι βαλσάμικο

100g Berries (blueberry, framboise )

50g Αποξηραμένα σύκα και βερίκοκα

50g Φλοίδες παρμεζάνας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ετοιμάζουμε το dressing  ανακατεύοντας το λάδι, το ξύδι και το chutney καλά σε μίξερ ή με το χέρι μέχρι να δέσουν τα υλικά.

Κόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα σε κύβους και μαζί με τα berries τα ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ.

Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια (με το χέρι) και τα ρίχνουμε στο μπολ. Περιχύνουμε με το dressing και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.

Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ την σαλάτα, διακοσμούμε περιμετρικά με φρουτάκια και από πάνω ρίχνουμε τις φλοίδες παρμεζάνας.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake