ΥΛΙΚΑ

½ kg Νιόκι πατάτας

1 Βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

Λίγο φρέσκο θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα νιόκι και μόλις ανέβουν στην επιφάνεια τα αποσύρουμε σε ένα σκεύος και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.

Κρατάμε 1/3 φλ. τσαγιού από το νερό που βράσαμε τα νιόκι.

Σε ένα βαθύ τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το νερό, προσθέτουμε το πέστο λιαστής τομάτας, ανακατεύουμε και όταν η σάλτσα μας πάρει μια βράση προσθέτουμε τα νιόκι.

Μόλις δέσουν τα υλικά αποσύρουμε και σερβίρουμε.

Γαρνίρουμε με λίγο θυμάρι και προαιρετικά με κάποιο τυρί της αρεσκείας μας.