ΥΛΙΚΑ

1kg Μοσχαρίσια σκαλοπίνια σε λεπτές φέτες (πχ. κόντρα)
50g Μαρινάτα για σουβλάκι Cook at Home
100g Σάλτσα Ψητού Gravy Cook at Home
100ml Ηλιέλαιο (για τη μαρινάτα)
100ml Νερό (για τη μαρινάτα)
500ml νερό (για τη σάλτσα Gravy)
½ kg Λευκά μανιτάρια ( σε φέτες)
4 Καρότα (σε στικς)
4 Αγγουράκια τουρσί (σε στικς)
1 Ματσάκι σπαράγγια σε στικς (προαιρετικά)
Λίγο ελαιόλαδο
Σπάγκος μαγειρικής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ετοιμάζουμε τη μαρινάτα ανακατεύοντας το μείγμα με το νερό και το ηλιέλαιο. Μαρινάρουμε τα σκαλοπίνια για τουλάχιστον 3 ώρες.
Στη συνέχεια τα απλώνουμε στον πάγκο και σε κάθε φιλετάκι βάζουμε 1-2 καρότα και αγγουράκια τουρσί, τυλίγουμε σε ρολάκια και δένουμε καλά με το σπάγκο.
Σε ένα σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ρολάκια και τα μανιτάρια. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα αποσύρουμε σε πιατέλα.
Σε κατσαρόλα φτιάχνουμε την σάλτσα Gravy σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Ρίχνουμε στη σάλτσα τα ρολάκια με τα μανιτάρια και όταν πάρει μια καλή βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρουμε τα ρολάκια και περιχύνουμε με την σάλτσα gravy.

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια