ΥΛΙΚΑ

1 Κουνέλι σε μερίδες

1 ½ Βαζάκι Σάλτσα Κρασάτη Cook At Home

50g Μαρινάτα BBQ Cook at Home

1kg Κρεμμυδάκια για στιφάδο

2 Μέτρια καρότα σε κύβους

80ml Ελαιόλαδο

50ml Νερό

Φρέσκο θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ μπολ αναμιγνύουμε την μαρινάτα BBQ με το νερό και το ελαιόλαδο.  Ρίχνουμε το κρέας, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μερίδες του κρέατος.  Το αφαιρούμε και το αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε ελαφρώς τα καρότα και τα κρεμμύδια. Ξαναβάζουμε το κρέας στο τηγάνι, περιχύνουμε με τη σάλτσα κρασάτη και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό.

Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση, σκεπάζουμε και μεταφέρουμε στο φούρνο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ½ ώρα.

Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι.