ΥΛΙΚΑ

1 Κουτί Πιλαφάκι Cook at Home

50g Βούτυρο

2κ.σ. Αμύγδαλο φιλέ

2κ.σ Κουκουνάρι

Χυμό από 1 lime

Χυμό από 1/2 λεμόνι

500ml Νερό

2κ.σ.  Ρόδι

Λίγο ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το χυμό από το lime και το λεμόνι και βάζουμε το πιλαφάκι σε χαμηλή φωτιά να βράσει με σκεπασμένη τη κατσαρόλα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τα αμύγδαλα και το κουκουνάρι μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους.

Προσθέτουμε στη συνέχεια το πιλαφάκι με το ρόδι και ανακατεύουμε τα υλικά καλά.

Σε μια φόρμα βάζουμε το πιλαφάκι και όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε σε μεγάλη πιατέλα.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake