ΥΛΙΚΑ

150g Chutney Τριαντάφυλλο Cook at Home

80g Βούτυρο λιωμένο

400g Φέτα

300g Τυρί κρέμα

2κ.σ. Κρέμα γάλακτος

1 Φύλλο ζελατίνης

80ml Ελαιόλαδο

200g Κριθαρομπουκιές

Σπασμένο μαύρο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα δυνατό blender θρυμματίζουμε τις κριθαρομπουκιές. Στη συνέχεια τις ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και το ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι  και  σε αντικολλητικό ταψί ψήνουμε στο φούρνο για 5 λεπτά στους 170°C.

Σε μίξερ χτυπάμε την φέτα, το τυρί κρέμα, το υπόλοιπο λάδι, το πιπέρι και την ζελατίνη, την οποία έχουμε μουλιάσει για 1 λεπτό σε νερό.

Αφήνουμε τη βάση να κρυώσει καλά και απλώνουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει καλά πριν ξεφορμάρουμε.

Γαρνίρουμε με το chutney τριαντάφυλλο και σερβίρουμε.