ΥΛΙΚΑ

1kg Μοσχαρίσιος κιμάς
130g Πλήρες Μίγμα για
Κεφτεδάκι Cook at Home
20ml ελαιόλαδο
4 Αυγά βρασμένα
250ml Νερό
1 Φύλλο λαδόκολλας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ αναμιγνύουμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκι με το νερό και το ελαιόλαδο . Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

Παίρνουμε το φύλλο της λαδόκολλας και απλώνουμε τον κιμά σχηματίζοντας ένα παραλληλόγραμμο.

Βάζουμε τα αυγά. Διπλώνουμε σε ρολό και τοποθετούμε σε μια φόρμα μακρόστενη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ώρα.

Αφού το αφήσουμε να ξεκουραστεί , κόβουμε σε φέτες και συνοδεύουμε με βουτυράτο πουρέ πατάτας .

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια