ΥΛΙΚΑ

500g Φασόλια γίγαντες
1 βαζάκι Σάλτσα Κρασάτη Cook at Home
100ml ελαιόλαδο
50ml νερό
2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
2 κουταλάκια πελτέ τομάτας
1-2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
λίγο αλατοπίπερο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1) Μουλιάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα. Στραγγίζουμε και βράζουμε σε άφθονο νερό για 1 ώρα, ξαφρίζοντας όταν χρειάζεται. Και στη συνέχεια τους σουρώνουμε.

2) Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τοελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια , προσθέτουμε τον πελτέ  ντομάτας  ρίχνουμε  το νερό και βράζουμε για 8- 10  λεπτά

3)Στην συνέχεια  προσθέτουμε την σάλτσα Κρασάτη Cook at Home την ρίγανη ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το φαγητό σε ένα πυρέξ

4) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα, σκεπασμένο.
5) 5 λεπτά πριν ξεσκεπάζουμε για να δημιουργηθεί μια ωραία κρούστα

TIP . Μόλις είναι έτοιμο το φαγητό σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και και φέρα