ΥΛΙΚΑ

4 σνίτσελ

200g Μίγμα για Πανάρισμα Cook at Home

10ml γάλα

30ml ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Περνάμε τα σνίτσελ από το γάλα και αμέσως τα πανάρουμε με το μίγμα για πανάρισμα. Παίρνουμε ένα ρηχό ταψί, τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας και στη συνέχεια τα σνίτσελ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα

Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείφουμε με ελαιόλαδο τα σνίτσελ χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, για να μην στεγνώσουν και να είναι τραγανά.

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια