ΥΛΙΚΑ

4 μπριζόλες χοιρινές
50g Μαρινάτα για BBQ Cook at Home
1 βαζάκι σάλτσα Σμυρνέικη Cook at Home
100ml σπορέλαιο
100ml νερό
50ml κόκκινο κρασί
1 κλωναράκι βασιλικό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ετοιμάζουμε τη μαρινάτα ανακατεύοντάς την με το νερό και το σπορέλαιο. Βάζουμε τις μπριζόλες στη μαρινάτα και τις αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά τις θωρακίζουμε και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και τις αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τη σάλτσα σμυρνέικη, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά και το φαγητό μας είναι έτοιμο. Διακοσμούμε με 3-4 φυλλαράκια βασιλικό.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά