ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ταλιατέλες
1 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
2 σελίδες σκόρδο
4-5κ.σ. ελαιόλαδο
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο, σβήνουμε με μισή κουτάλα από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά.

Προσθέτουμε το πέστο λιαστής τομάτας, ανακατεύουμε καλά και μόλις η σάλτσα μας πάρει μια βράση προσθέτουμε τις ταλιατέλες .

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με το φρέσκο θυμάρι .

4 μερίδες

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά