ΥΛΙΚΑ

1kg Μοσχάρι (τράνς)
1 βαζάκι σάλτσα Κρασάτη Cook at Home
500g κρεμμυδάκια για στιφάδο
100ml νερό
2-3 φύλλα δάφνης
Αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε το κρέας σε μεγάλους κύβους , το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο απ' όλες τις πλευρές.

Στην συνέχεια κόβουμε τα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε (στο ίδιο τηγάνι) για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το κρέας, το νερό και βράζουμε για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Προσθέτουμε την σάλτσα κρασάτη και τα φύλλα δάφνης και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά.

3-4 μερίδες

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά