ΥΛΙΚΑ

1kg χοιρινές μπριζόλες (4-5 τεμ)
½ φακελάκι (50g) Μαρινάτα για BBQ Cook at Home
100ml νερό
100ml ηλιέλαιο
100ml ελαιόλαδο
1 kg πατάτες
1- 2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
Λίγο αλατοπίπερο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μισό περιεχόμενο του φακέλου και προσθέτουμε το νερό με το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Βάζουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε για 1- 2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστούν.

Στη συνέχεια πλένουμε, κόβουμε και αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες. Tις μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ ή ταψί και προσθέτουμε τις μπριζόλες .

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ο C για 60-70 λεπτά.

Σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη .

4-5 μερίδες

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά