ΥΛΙΚΑ

1kg ψαρονέφρι

1 βαζάκι σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

250g σταφύλια χωρίς κουκούτσι

2-3 τεμ. φινόκιο κομμένα στη μέση

Λίγη φρέσκια ρίγανη

Λίγο λευκό κρασί

Αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές. Προσθέτουμε το φινόκιο, σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα και σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη, τα σταφύλια και βράζουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι