Γαρίδες Σαγανάκι

ΥΛΙΚΑ

1κg μύδια με κέλυφος

200g σάλτσα Σαγανάκι Μουστάρδα Cook at Home

2κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

2κ.σ.ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε  το σκόρδο για ελάχιστα λεπτά σε τηγάνι με λίγο λάδι  και ρίχνουμε τα μύδια καλά καθαρισμένα.

Σβήνουμε με το λεμόνι  και προσθέτουμε την σάλτσα. Βράζουμε για 2 λεπτά με σκεπασμένο καπάκι και αποσύρουμε απ’ τη φωτιά.

Ρίχνουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι