ΥΛΙΚΑ

150-200g γραβιέρα σκληρή κομμάτι

100g Μίγμα για Πανάρισμα Cook at Home

1 βαζάκι Chutney Ροδάκινο Cook at Home

Γάλα για το πανάρισμα

Λάδι για το τηγάνισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Περνάμε το τυρί από το γάλα το οποίο έχουμε ρίξει σε ένα βαθύ πιάτο. Στη συνέχεια το περνάμε από το μίγμα για πανάρισμα και από τις δύο πλευρές .

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε το τυρί και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.

Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια βάζουμε το τυρί σε μεγάλο πιάτο ή πιατέλα και συνοδεύουμε, με chutney ροδάκινο.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι