ΥΛΙΚΑ

600g κιμά κοτόπουλο

4  Αυγά

65g πλήρες μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home (1 φακελάκι)

100ml νερό

1κ.σ. ελαιόλαδο

4 φέτες καπνιστό τυρί

4 ψωμάκια για burger

50g ρόκα

λίγη μαγιονέζα

λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Για τα μπιφτέκια

Αναμειγνύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι, το νερό και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε.

Πλάθουμε  μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο grill ή σε σχαροτήγανο.

Τηγανίζουμε τα αυγά και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Κόβουμε τα ψωμάκια στην μέση και τα ψήνουμε πολύ λίγο από την εσωτερική πλευρά στο σχαροτήγανο και στην συνέχεια αλείφουμε την βάση με μια κουταλιά μαγιονέζα. Στήνουμε τα burger βάζοντας την ρόκα, το μπιφτέκι, μια φέτα καπνιστό τυρί και τέλος το αυγό. Σερβίρουμε το burger  προθέτοντας στο πλάι το άλλο μισό ψωμάκι.

Tip: αφήνουμε για μία ώρα τον κιμά στο ψυγείο και πλάθουμε μετά .

ΓΙΑ 4 BURGER

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι