ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
8 Αυγά
½ βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
50g βούτυρο
4 φέτες ψωμί του τοστ
12 φέτες γαλοπούλα
αλάτι – πιπέρι
4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ( πολύ λίγο), αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις αρχίσουν να ψήνονται τα ανακατεύουμε απαλά με πιρούνι για να σπάσει η ομελέτα. Ψήνουμε για ένα λεπτό περίπου και η στραπατσάδα είναι έτοιμη.
Σε ατομικά πιάτα αραδιάζουμε τα ψωμάκια του τοστ και από πάνω σε ρολάκια τις φέτες γαλοπούλας. Μοιράζουμε τον καγιανά στις τέσσερις μερίδες, προσθέτουμε από μία κουταλιά πέστο λιαστής τομάτας και διακοσμούμε ή πασπαλίζουμε με την φρέσκια ρίγανη.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου