ΥΛΙΚΑ

4 Αυγά
80g Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
100g μπρόκολο (μικρές φουντίτσες)
αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τις φουντίτσες σε ελάχιστα αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά και σουρώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε το μπρόκολο και τα αυγά. Αφήνουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε το πέστο λιαστής τομάτας σταδιακά σε μικρές κουταλίτσες.

Μόλις είναι έτοιμη από την κάτω πλευρά την αναποδογυρίζουμε με την βοήθεια ενός δίσκου. Συνεχίζουμε  το ψήσιμο για 2-3 λεπτά και η φριτάτα είναι έτοιμη.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι