ΥΛΙΚΑ

3 Αυγά
80g Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
50g φέτα σε κυβάκια
1 τομάτα κομμένη σε κύβους
4 ελιές κομμένες στην μέση
2 φέτες ψωμί χωριάτικο
αλάτι -πιπέρι
λίγα φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε σε τηγάνι στο οποίο έχουμε ζεστάνει λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές και αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Ανακατεύουμε την τομάτα με τις ελιές, την φέτα και τον βασιλικό και τα βάζουμε πάνω στην ομελέτα. Φρυγανίζουμε το χωριάτικο ψωμί και το αλείφουμε με λίγο πέστο λιαστής τομάτας.

Κλείνουμε σε φάκελο την ομελέτα, τη βάζουμε πάνω στις φέτες ψωμιού και σερβίρουμε.

Μοσχαράκι στιφάδο

Μύδια σαγανάκι