ΥΛΙΚΑ

500g Κιμάς κοτόπουλο
500g κιμάς μοσχάρι
130g Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home (65g για κάθε 1/2 κιλό κιμά)
250ml νερό
2κ.σ. ελαιόλαδο
Σάλτσα BBQ Cook at Home
8 ψωμάκια burger ολικής άλεσης
8 ψωμάκια burger λευκά
4 ώριμες ντομάτες σε φέτες
2 κρεμμύδια σε φέτες
Φύλλα μαρουλιού
Μαγιονέζα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αναμειγνύουμε το 1 φακελάκι της συσκευασίας με το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι, τα 125ml νερό και 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανακατεύουμε, προσθέτουμε τον κιμά κοτόπουλο και ζυμώνουμε.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία σε άλλο μπολ με τον μοσχαρίσιο κιμά.
Πλάθουμε μπιφτέκια κοτόπουλου και μοσχαριού και τα ψήνουμε στο grill η σχαροτήγανο.
Κόβουμε τα ψωμάκια και αλείφουμε την βάση με μια κουταλιά μαγιονέζα και το άλλο μισό με σάλτσα BBQ.
Στήνουμε τα Burger βάζοντας μαρούλι, ντομάτα, μπιφτέκι κρεμμύδι και κλείνουμε με το ψωμάκι.

Tip: Σε περίπτωση που τo μίγμα του κιμά κοτόπουλου είναι μαλακό προσθέστε μια κουταλιά φρυγανιά.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου