ΥΛΙΚΑ

1kg χταπόδι
1 βαζάκι σάλτσα Κρασάτη Cook at Home
3 κρεμμύδια
2 ώριμες ντομάτες
2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
2 φύλλα δάφνης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε κατσαρόλα ρίχνουμε ½ ποτήρι νερό, προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και βράζουμε το χταπόδι με σκεπασμένο το σκεύος για 45 λεπτά.
Αφού βράσει το χταπόδι το κόβουμε σε κομμάτια.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το χταπόδι, την σάλτσα κρασάτη, τις ντομάτες ψιλοκομμένες και 2-3 κουταλιές από το ζωμό που βράσαμε το χταπόδι και βράζουμε για 10 λεπτά.
Τέλος τρίβουμε από πάνω το θυμάρι και σερβίρουμε.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου