ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοχλιούς (καθαρισμένους)
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ή ξύδι
1 ποτηράκι του κρασιού αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αλατίζουμε τους χοχλιούς, τους αλευρώνουμε και τους βάζουμε στο καυτό λάδι με το στόμιο προς τα κάτω για τρία λεπτά.
Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι, τους ανακατεύουμε μία φορά και μετά από δύο λεπτά τους σβήνουμε με το κρασί.
Τους αφήνουμε να πάρουν μια βράση κι είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο